Jarre koncertről, animeklubról és így tovább

Jarre koncert. Oké. Most már úgy nagyjából képes vagyok arra, hogy értelmes emberi formában megfogalmazzam a gondolataimat. Van pár szempont, amit figyelembe véve ez nem volt egy tökéletes koncert de EZ KIT ÉRDEKEL?? Engem aztán nem. Elég súlyos hatás alatt vagyok most és azt hiszem, ez nem annyira átmeneti, mint amennyire annak tűnik. Kaptam egy kis benyomást abból, amit kerestem - ami közelebb vihet ahhoz, amit ki akarok magamból csikarni. Ez már elég régóta váratott magára.

Animeklub. Megint egy nagyon kellemes meetünk volt a légkört illetően, igazságszerint most valahogy - a történtek ellenére - optimista vagyok. [Mondjuk nem is tudom teljesen megindokolni, miért, a puszta tények nem feltétlenül adnak okot a derűlátásra]. Sok szempontból egyszerűen nincs szerencsénk (ugye Hanabi, Nezu, Feri?). Lehet, hogy pont ezért gondolom azt, hogy úgyis jó lesz majd? Végülis rá voltunk kényszerítve most is az improvizálásra…

Ahogy menetközben kiderült, azért annyira mégse lesz vészes ez a hét, legalábbis szombat éjjel otthon leszek. Viszont vasárnapra jött be program (de az egyáltalán nem lesz megterhelő, sőőőőt). Már megint egy csomó mindent kellene csinálnom párhuzamosan. Azt hiszem, egyelőre az lesz a legjobb, hogyha a rövidtávú dolgaimra koncentrálok, mert igen nehéz lesz különben ép ésszel túlélni a hétvégét úgy, hogy ne legyek teljesen használhatatlan. Nem baj, néha kimondottan jót tesz az agyműködésemnek, hogyha nem kell túlságosan előre gondolkodni. Nagy gáz ebből most úgysem lehet.

comments powered by Disqus
Hugo használatával készült
A Stack dizájnt Jimmy tervezte