Status report

…előre kacarászok, hogy mennyire jól szórakozhat most az, aki hozzá van szokva az egyébként hetenkénti-kéthetenkénti-hónaponkénti blogupdate-hez. :D

Gradients mixem túlteljesített (90 letöltésen áll a számláló perpill), úgyhogy ideje lenne foglalkozni az újjal is. (Ugye február kimaradt sajnos, de nem tehetek róla, csomó zongoradarabom van, új félév, bevprog2, weblapszerkesztés is vár rám meg egyéb nyalánkságok… mindegy, legalább több zenéből lehet szemezgetni.) Tök jó, mert lassanként 20 perc tiszta játékidőnél tartok a zongorás “műsorommal” úgy, hogy még vannak kiszemelt áldozatok… (japán mjúzik rulz!)

Tegnapi kedvenc “anomália”: zongorázom (Xlutop Chainer-be behúzva a Synthogy Ivory, semmi extra…), erre egyik pillanatról a másikra elszáll a kontroll, bármit megnyomok, semmi nem jelenik meg a VST kimenetén (látom a kivezérlésmérőjén) és elkezd búgni a hangfal. Mondom wtf?… ki-be kapcsolgatom a VST-t, semmi. Ki-be kapcsolgatom a Fatart, semmi. Berakok Winampba egy zenét, szól, ugyanúgy búg, úgy szól, mintha meg lenne törve a kábel. Megigazítom a hangfal kábelét, elkezd jól szólni a zene, elindítom a VST-t, megy hibátlanul. Na ezt debugoljátok nekem. (Jó, tudom, tudom, a gép is csak ember… xD )

Jah, tényleg… hallgatok ebben a félévben egy olyan kurzust, hogy digitális zene. Jó, mi? :)

comments powered by Disqus
Hugo használatával készült
A Stack dizájnt Jimmy tervezte