Bye MSN Messenger

Hát köszönjük szépen, ennyi volt, tovább nem lehet használni a 7.5-ös MSN Messenger sorozatot; konkrétan ki lett tiltva az MSN hálóról, kötelező frissíteni Windows Live Messengerre. Ahogy a fórumokat olvasgattam, jópár embernek már most problémája támadt a frissítéssel (MessengerPlus meg ilyesmi).

Persze, hogy ezt én is így csinálnám. Valószínű, hogy a régi, biztonsági hibákat tartalmazó cuccok kitiltanám azért, hogy csak az új (gondolom, szintén hibákat tartalmazó) Messengerrel lehessen bejönni. (A sima Windows Messengerrel persze nem volt ilyen para, mi?) A Win98-at futtatók eleve nem érdekelnek senkit, de ebből én már érzem, hogy 3-4 éven belül komoly problémáink lesznek, hogyha XP-hez kellene ez vagy az. Ugyan mi a francért nem lehet kijavítani egy szoftvert? Miért nem lehet mondjuk 7.6 closing final kiadást csinálni az MSN Messengerből? Ja, hogy mindenki az új cuccokon dolgozik? …Buggyár.

Én ezennel befejeztem a Microsoft által kiadott Messengerprogramok használatát. No nem kell megijedni, fenn leszek MSN-en. Hihetetlen lendülettel tértem át Pidginre :D Egyébként meg ott a Google Talk, hogyha valaki nagyon el akar érni és nincs más.

comments powered by Disqus
Hugo használatával készült
A Stack dizájnt Jimmy tervezte