Copycon után szabadon: Windows

…megint kikötök ott, hogy szegény embert az ág is húzza. Mi mást is mondhatnék arra, hogy drága jó (******…cenzúrajel) operációs rendszerem feldobta a talpát mai nappal, úgyhogy eme kommentet is kénytelen vagyok egy live Linux alól pötyörészni nektek.

Aki meg akar rám sértődni, az remek indokot fog találni rá most: nem leszek (még annyit se, mint eddig) msn-en (nem lesz kedvem), nem tudok semmi Windowshoz köthető aktívkodást (programozás, Ableton, egyáltalán: zenélés vagy bármi okos dolog) csinálni és nem is fogok tudni egészen addig, amíg le nem archiválok kb. 80 giga adatot (még jó, hogy korábban legalább az installokat kiírtam…) és újra nem rakom a “picipuha ablakokat”. (Örülök, hogyha egy héten belül meg tudom oldani.)

Szerinted?

[azon informatikus okosoktól, akik megkérdezik, miért nem tudom megjavítani: mert nincs kedvem kockáztatni 80 G adatot egy olyan rendszer helyreállításával, ami még csökkentett módba se tud belépni (de úgy, hogy előtte nap hibátlanul működött - már amennyire ilyenről Win esetén beszélni lehet) ] 

comments powered by Disqus
Hugo használatával készült
A Stack dizájnt Jimmy tervezte