Diáknap 2009 - Textures live + teázó

Nezuval játszunk
Nezuval játszunk

Igen jó kis program volt ez tegnap. Kerített nekem Dávid egy dj-pultot, úgyhogy a mi kis chill-roomunk végülis sokkal jobban sült el, mint ahogy vártam volna… Még egy kis gitározós-szintizős buli is belefért Nezuval, úgyhogy technikailag is mindent sikerült megvalósítani, ami a technikában benne volt.

Szeretném megköszönni mindenkinek, aki tegnap és tegnapelőtt segített. Pár embert kiemelnék, bár mindenki kivette a részét a móka kellemes és dolgos részéből egyaránt… Dávidnak sikerül egyre jobb szervezői munkát végeznie, amikor jó formában van (már-már pofátlan módon szerzett nekünk felszerelést a teázóhoz és a konzol/ddr teremhez is). Dea folyamatosan igen komoly problémákat old meg azzal, hogy némi minimális felszereléssel nagyon tetszetős dekorációkat tud nekünk gyártani (nagyon, nagyon örülök neki, hogy van ilyen szinten produktív tagunk a klubban :3 )

Mindenki, aki hozott akár csak egy hosszabbítót is, sokat segített, hogy technikailag jók legyünk - innen is köszi a srácnak, aki kölcsönözte nekünk a dj pultot, nagyon-nagyon jól éreztem magamat tőle. (Egy éve volt talán, hogy utoljára CD-s pult volt a kezem alatt?) Jó volt, hogy használhattam a régi lemeztáskámat.

Technikailag úgymond “semmi extra” nem volt; használtam a pultot, Nezu laptopján futott egy Traktor Pro. Volt egy kis gitározgatós rész is, amikor Nezu játszott egy kicsit (erősen használva az új Korg effektjét, ami nem picit jó ;) ). Zeneileg sok ambient jellegű cucc, anime OST-k, lazább house-ok (abból is inkább klasszikus dolgok) mentek le, olyan 5-6 órán keresztül szólt a zene.

Összeségében nagyon boldog vagyok, hogy egy ilyen programot is meg tudunk csinálni a klubbal. Azt hiszem, nem nagyon volt ilyen diáknapi program az utóbbi időben…

comments powered by Disqus
Hugo használatával készült
A Stack dizájnt Jimmy tervezte