Restarted

Elég nehéz időszakon vagyok túl. (Azt hiszem. Azt hiszem nehéz. Azt hiszem, túl vagyok :D ) Történt egy s más, de sokkal rosszabb is történhetett volna attól függetlenül, hogy rövid időn belül kicsit sokfelől kaptam. Most már mindez nem baj… Volt értelme és néha úgy tűnik, tudom is, mi volt az.

Instabil boldogság mellé kemény munka. Na jó, azért annyira nem vészes, de pörögnie kell az agynak. Nagyon jó érzés, hogy eljutottam idáig (és ilyen rövid idő alatt…) Mindenkinek meg is fogom köszönni úgy, ahogy megérdemli (kinek pozitívan, kinek negatívan).

[megj.: Ismét rádöbbentem, hogy a Nintendo (úgy egészében véve) jó, a Nintendo Wii meg még jobb. (Nyugi, nem vettem Wii-t. Pedig már lenne kedvem hozzá.) ]

Ha minden igaz, egy héten belül “kissé” másfajta számítógépen fogok dolgozni és így kicsit másféleképp fog működni a zenélés is, lehet végre zenét írni is. Addig is a netlabelrengetegben kalandozom jól, fedezem fel a zseniálisabbnál zseniálisabb előadókat, mint pl. Truss vagy Donor. Lehet, hogy a következő mix, ami már egy épkézláb (sőőőt ;) ) gépen fog készülni, Creative Commons alatt jön ki. Tetszik a gondolat.

Érdekes dolgok történnek errefelé.

comments powered by Disqus
Hugo használatával készült
A Stack dizájnt Jimmy tervezte